torstai 11. maaliskuuta 2010

Ihana päivä!

Aamulla katsoin ikkunasta ulos ja ajattelin, että voi kurjuus mikä ilma. Mutta muuten on niin hyvä olo tänään, että en anna sään masentaa.
Kävin eilen kangaskaupassa ja löysin ihanaa kangasta. Ihan minun näköistäni. Ostin mallikappaleen sovitusta varten ja hetken tässä mallailtuani olen varma, että se on nyt sitä mitä haluan. Teen siitä olohuoneeseen verhot. Vaikka saatan joutua pyytämään jonkun ompelemaan puolestani. Käsi ei pidä rasituksesta.
Mutta en anna senkään nyt masentaa.

Olen ihan innoissani! :) Pitkästä aikaa! Voi miten ihana tämä tunne onkaan!

Tällaista kangasta löysin. Mallailin kangasta myös keittiön ikkunaan mutta en aio laittaa meidän pienessä asunnossamme molempiin samaa. Keittiön ja olohuoneen ikkunat ovat lähes vierekkäin. Tekisi liian tukkoisen. Laitan keittiöön ehkä luonnonvalkoisen. Mietin sitä vielä.

Terrakotan värinen paneeliverho on täsmälleen samaa sävyä,
kuin uudessa kankaassa oleva väri.
Tein siitä nyt väliaikaisesti pöytäliinan.



Ulkona lyhdyissä toistuu sama väri. Tekemäni lumihiutaleet "leijuvat" ikkunassa.

Kynttilänjalan olen itse tehnyt muutama vuosi sitten. Sattui jäämään ylimääräisiä puupalikoita pojalle tekemästäni sängystä. Mietin mihin voisin niitä hyödyntää.
Kun löysin simpukkamansetteja Halpa-Hallista, keksin, että teen palikoista kynttilänjalat.
Porasin kynttilälle sopivan reiän. Kävin ulkoa hiekkalaatikolta hakemassa hiekkaa kuppiin. Sitten liimaa joka puolelle palikkaa ja uitto hiekassa. Hyvä tuli. :)


Hei nyt paistaa taas aurinko ulkonakin! Huone kirkastui kummasti. :)
Mukavaa päivää kaikille!

Ei kommentteja: