maanantai 7. toukokuuta 2012

Vanha ikkunanpoka ja risuja

Kävin uudestaan löytöretkellä merenrannassa. Näitä löysin. Vanhan ikkunanpokan ilman lasia ja paljon hienoja risuja. Kaikenmoisia vänkkyröitä sitä luonnossa kasvaaki. Tämä ensimmäinen käppyrä poiki idean kummitustalosta. Yksi oksa kun näyttää ihan käärmeeltä, jolla on suu auki. :)


Siinäpä niitä värkkejä on...


Ja tässä on viikonlopun aikana väsätty mökki. Tuumasta toimeen meininki. :D Rungon tein ikkunan pokasta, seinät jämälaudoista, joita löysin vajastamme. Ikkunat ja ovet risujen haarakohdista.
Että hyvää halloweenia vaan, vaikka se ei oo lähimaillakaan. :) 




Kummitustalohan ei ole hyvä jos ei siellä ole hämähäkkejä. Piirsin leivinpaperiin seitin ja tein piirroksen mukaan kuumaliimalla seittiä. Tuli hyvä, tahmanen, joustava ja pysyy hyvin kasassa kunhan ei kiskomaan sitä ala. :)  Hämähäkit tein siten, että pujotin ison helmen läpi 4 rautalangan pätkää ja liimasin kuumaliimalla. Taivuttelin ne jaloiksi. Sitten pienempi helmi pääksi ja mustaa askartelumaalia päälle. Toinen hämähäkki roikkuu "seitissään" (kuumaliimanauhasta) nurkassa.


Mökki on vielä hiukan kesken. Kaks seinää, yks ikkuna, yks ovi ja katto puuttuu. No, pojat on kuitenki jo kovasti legoukoillaan siellä leikkineet. Ja ihan mielissään tietty. :)

Ei kommentteja: