keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Pitkästä aikaa

Ompas aika hurahtanut. Ja vaikka blogissa on ollut hiljaista, toimettomana en suinkaan ole ollut. En ole vain ehtinyt enkä edes muistanut päivittää blogiani.Olemme muuttaneet ja kaikki siihen liittyvä on vienyt värkkäämiseltä aikaa.

Rautalangasta on tullut kuitenkin väännettyä monenmoista: muun muassa nämä tekstit. 
Harmaantuneet rimat ja oksat sekä pikkukivet löysin merenrannasta. Mikäs sen mukavampaa kuin ilmaiset ja kauniit materiaalit.

Ylempi oli tilaustyö, johon sain täysin vapaat kädet ja alempi meni pikkusiskolle synttärilahjaksi.


Näiden lisäksi olen tehnyt uuden Tervetuloa-kyltin eteiseen ja pyyhekyltit vessaan (kuvat niistä myöhemmin, koska kamerasta loppui just virta).  Olen myös opetellut käyttämään leivinuunia, mikä on aivan ihana kampe olemassa! <3  Viime viikolla tein ensimmäistä kertaa karjalanpiirakoita ihan itse alusta loppuun ja ne olivat järrrkyttävän hyviä!! :)  Kuvia en ehtinyt niistä ottaa mutta ohjeen löysin täältä.

Ihana kun on kevät ja jäät lähtee. Kohta alkaa vihertää joka puolella!! Pääsee taas tekemään löytöjä luontoon ja askartelemaan kaikkea ihanaa lisää. Lapsetki on aina niin onnessaan aarteita etsimässä merenrannalta ja metsistä. On se hienoa!!  Ihanaa kevättä ihan jokaiselle! :)


Ei kommentteja: