torstai 25. elokuuta 2011

Betoniaskartelua


Liityin Juju-kirjakerhoon ja sain sieltä mm. betoniaskartelukirjan. Ystävälleni tulin maininneeksi kirjasta ja hänelle oli myös tullut samantyyppinen kirja. Päätimme innoissamme sitten yhdessä kokeilla, mitä ihanaa saamme betonista aikaan.

Ei muuta kuin kierrätyskeskukseen löytöretkelle jos vaikka sattuisi löytymään sopivia kipposia betonin valuun. Niitähän löytyi. Muffinsivuoka, peltirasioiden kansia, kukkapurkkeja, isoja muovimukeja yms.

Sitten vaan hommiin. Vuorokauden kuivumisaikaa oli vaan hankala sietää, kun sattuu olemaan vähän kärsimättömyyttä luonteessa. :) Mutta kun puuhailee päivän muuta ja värkkäilyt on kaverin pihalla niin pakkohan se on sitten vaan odottaa ja jännätä.
Hyvin onnistui suurin osa.

Muffinssivuoalla tein tuikkukupit. Ihan onnessani täällä jo sommittelen niitä niillä värkeillä mitä kotoa tähän hätään löytyi.
Tämän asetelman alla on meren huuhtoma lauta, jonka äitini on minulle löytänyt.


Tällaseen on kausittain aika helppoa vaihtaa koristeita. Jäkälää ja puolukanvarpuja vois laittaa nyt syksyllä. Jouluna kuusen oksia, käpyjä ja vaikkapa kuusenkoristepalloja. Keväällä leikkokukkia ja kesällä luonnonkukkia. Eikä oo kallis. :)

Laitan myöhemmin kuvia muista tekeleistäni. Ne eivät olleet täysin kuivia vielä. :)

Lähetän paljon lämpimiä ajatuksia kylmeneviin syysiltoihin!

Ei kommentteja: